Welkom op het Blog van Moestuin Leyduin en Stadstuinderij WTG en de KweektuinKas!

Op deze plek kunnen jullie als deelnemer of vrijwilliger actuele informatie vinden over het oogsten, de werkzaamheden op de moestuinen of in de Kas of interessante activiteiten in de omgeving.

Algemene informatie over De Nieuwe Akker en deelname aan de moestuin zijn te vinden op: www.denieuweakker.nl

dinsdag 17 september 2013

Heb je al gestemd?Eerder deze week is naar iedereen het verzoek gestuurd om te stemmen op het project: een ontmoetingsplek voor vrijwilligers. Hierbij nog even ter herinnering.

De Nieuwe Akker dingt dit jaar weer mee in de competitie van het ministerie van EZ die vrijwilligerswerk op het gebied van natuur- en landschapsbeheer en ‘groen in de stad’ wil ontwikkelen en stimuleren.
We proberen dit jaar de prijs van €25.000 binnen te slepen om op Stadstuinderij WTG, op het land, een Ontmoetingsplek voor vrijwilligers te gaan bouwen. Een overdekte plek met nieuw meubilair, een buitenkeuken en houtkachel.
Daarom willen wij jullie allen dringend vragen te website ‘Groen en Doen’ te bezoeken en jullie stem uit te brengen op ‘Ontmoetingsplek voor vrijwilligers’.
Via de directe link http://www.groenendoen.nu/projecten/1136/ontmoetingsplek-voor-vrijwilligers/ kom je op de pagina waar je meteen kan stemmen op dit project. Daarna ontvang je een e-mail waarmee je jouw stem nog moet bevestigen. Pas op: deze e-mail kan ook in je spam of ongewenste e-mail terecht komen. Het stemmen kan nog tot 29 september, dus wees er snel bij.
Het project met de meeste stemmen valt in de prijzen, dus zegt het voort aan vrienden, buren, familie.. zodat wij onze vrijwilligers deze mooie plek kunnen geven die ze verdienen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten