Welkom op het Blog van Moestuin Leyduin en Stadstuinderij WTG en de KweektuinKas!

Op deze plek kunnen jullie als deelnemer of vrijwilliger actuele informatie vinden over het oogsten, de werkzaamheden op de moestuinen of in de Kas of interessante activiteiten in de omgeving.

Algemene informatie over De Nieuwe Akker en deelname aan de moestuin zijn te vinden op: www.denieuweakker.nl

donderdag 13 december 2012

Deelnemers bijeenkomst 9 december 2012

 Afgelopen zondag middag 9 december  waren er ruim 35 deelnemers van de Moestuin Leyduin om het afgelopen jaar samen met Marlies en Erik te evalueren. Van een tiental deelnemers is een afmelding binnengekomen voor deze zondag. Helaas kon dus niet iedereen aanwezig zijn. Maar niet getreurd er komt volgend jaar weer een nieuwe kans en mochten jullie suggesties voor verbeteringen en aanvulling hebben schroom niet om die alsnog naar Erik of Marlies te mailen. 

In de aan ons ter beschikking gestelde sfeervolle vergaderruimte van het Koetshuis op het landgoed Leyduin (beheerderskantoor van st. Landschap Noord Holland) was het gezellig druk. 
Met een volle agenda van bespreekpunten en een "strakke" planning hebben we toch alles kunnen behandelen van teeltplan tot finacieen en organisatie. 
We mogen terug kijken op een succesvol 1e teelt jaar waarin al veel van onze dromen zijn verwezenlijkt. De Moestuin is ingericht en een plek geworden waar veel mensen met plezier komen en hun groenten, kruiden en bloemen oogsten. 

De bijeenkomst  was een inspirerende ontmoeting met elkaar en een goede uitwisselingen van ideeën.  Joke heeft een verslag gemaakt dat naar iedereen wordt toe gemaild.  De aanbevelingen worden zo goed mogelijk verwerkt in de nieuwe plannen voor 2013. We mogen constateren dat de Pergola organisatie ook echt werkt! De leden dragen werkelijk mede verantwoordelijkheid en zijn zeer betrokken. Daar zijn we best trots op en hiervoor ook onze complimenten en dank aan allen die hieraan bijdragen. Hierbij expliciet ook dank aan allen die achter de schermen zorgen voor oa. de PR-en communicatie, deelnemers-administratie, bestuurstaken en advies, fondswerving, de werkgroepen en natuurlijk de mensen van st. Landschap Noord Holland waarvan wij veel medewerking en steun ontvangen.
We gaan met veel enthousiasme door naar het volgende jaar om het nog mooier, beter en leuker te maken. Na de winter stop hopen we iedereen weer te ontmoeten op de Moestuin.
foto's van Ton Apon

1 opmerking:

 1. Leuk om te lezen!
  Ik kijk uit naar het verslag van de goed bezochte bijeenkomst.
  Voor allen die ik a.s. Zaterdag niet tref:
  Fijne Feestdagen en een gezond en gelukkig 2013.
  Hetty van Halder

  BeantwoordenVerwijderen