Welkom op het Blog van Moestuin Leyduin en Stadstuinderij WTG en de KweektuinKas!

Op deze plek kunnen jullie als deelnemer of vrijwilliger actuele informatie vinden over het oogsten, de werkzaamheden op de moestuinen of in de Kas of interessante activiteiten in de omgeving.

Algemene informatie over De Nieuwe Akker en deelname aan de moestuin zijn te vinden op: www.denieuweakker.nl

vrijdag 6 april 2012

Welkom bij de start op het weblog

Beste deelnemer, vrijwilliger, vriend en bezoeker van dit Weblog,

Hiermee start ik met enige trots dit  informatie kanaal. Mijn bedoeling is om wekelijks berichten te plaatsen over de voortgang en activiteiten op de Moestuin Leyduin. Ik hoop dit regelmatig te verlevendigen met foto's om de sfeer weer te geven.
Daarnaast is er ruimte om relevante ontwikkelingen, lezingen, workshops of publicaties e.d. aan te kondigen die te maken hebben met biologische stadslandbouw en zaken waar stichting de Nieuwe Akker zich mee bezig houdt.
Voor de deelnemers worden de oogstberichten natuurlijk  erg belangrijk en kunnen activiteiten geagendeerd worden. 

Tuinder Erik

Toevoeging 23 april:
Inmiddels wordt het weblog al goed bezocht en gelezen. We krijgen de smaak te pakken en gaan dit blog verder uitbreiden met de rubriek : Aankondigingen en Nieuws maar ook met Historie. We hebben nog zoveel mooie en levendige foto's van het afgelopen jaar waarin al veel is gebeurd rond de Moestuin die we jullie niet willen onthouden. 

Oproep: leuke, belangwekkende, interessante berichten kunnen bij ons worden aangemeld en worden door de redactie eventueel geplaatst in de rubriek aankondigingen. Zo wordt het blog nog interactiever. www.tuinder.erik@gmail.com

Het tuin team 
de kerngroep van de Nieuwe Akker


fotocollage Ton Apon

1 opmerking:

  1. Wow! Wat een mooie, fijne, nieuwe blog!
    Een prachtig middel om met iedereen die dat wil te delen wat voor moois er op de tuin plaats vindt.
    Heleen

    BeantwoordenVerwijderen