Ingrediƫnten:
500 gr. aardappelen
1 gele paprika
4 lente-uitjes
1 grote tomaat
bladpeterselie
2 el olijfolie
1 el citroensap
1tl honing of ander zoetmiddel
1 tl mosterd
zout en peper
Bereiding:
Verwijder van de mais de buitenste schutbladen maar laat de binnenste zitten. Doe in een pan met water en laat ongeveer 20 minuten gaar koken.
Kook of stoom de ongeschilde aardappels in ong. 15 minuten beetgaar.
Snij de paprika in kleine blokjes.
Snij de lente-uitjes in dunne plakjes
Snij de tomaat in kleine blokjes
Snij de peterselie heel fijn.
Klop van olijfolie, citroensap, honing, mosterd en zout en peper een dressing.
Pel de gekookte aardappels en snij in blokjes.
Verwijder de schutbladen en draden van de mais en snij de korrels met een schep mes van de kolf.
Meng in een schaal, aardappelblokjes, maiskorrels, paprika, tomaat, lente-ui, peterselie en voeg de dressing toe.
Eet smakelijk!
Bron: Hanny natuurlijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten